Boken "Existensen en själs öde" Den handlar om hur det var att växa upp under femtio och sextio talet. Det finns mycket att berätta om dessa år.

Hur uppnår man sina drömmar? Det är något jag också berättar om, och hur allt började med att skriva den första boken. Och sedan om hur det var att skriva barnboken.

Det där med att skriva barnbok, skulle visa sig inte vara så lätt. Funderade och funderade på hur barnens inlevelse och fantasi uppkommer. Om jag försökte komma ihåg hur det var att vara barn, då skulle det nog gå lättare att lägga upp handlingen.

(Under många år som barninstruktör i jiujitsu, blev det många frågor från barnen. Vid träningspassen kom det alltid någon fråga. t.ex. Kan du försvara dig utan att se? Är du lika bra som Steven Seagal? Vem skulle vinna i en kamp mellan en jiujitsu mästare och karatemästare)

Det är roligt att skriva, men man måste disciplinera sig för att uppnå ett bra resultat. Man måste inte tycka om att läsa och skriva för att lyssna på mig. De kan finnas andra anledningar. Om intresse finns, kontakta mig på telefonnumret här nedan eller boka via formulär.

Mobil 0707577514

Formulär: Klicka på länken >>>